StairDesigner 6.52

Хэрэв таны соронзон хальс нь шаардлагагүй хэвлэлүүдээр дүүргэгдсэн бол, эсвэл жагсаалтад байгаа тодорхой хүн эсвэл хэд хэдэн найз нөхдөөсөө харахыг хүсэхгүй байгаа бол та тэдгээрээс хасах эсвэл жагсаалтаас хасах боломжтой. Та өөрийн хуудсан дээрээ зөв хийж чадна. Энэ процедур танд ашигтай байх хэд хэдэн арга байна. Тэдгээр нь тус бүр өөр өөр нөхцөлд тохиромжтой байдаг.

Бид хэрэглэгчээс найз нөхөдөөс нь хасдаг

Хэрэв та өөрийн жагсаалтанд тодорхой хэрэглэгчийг харах хүсэлгүй бол устгаж болно. Үүнийг хэдхэн алхамаар хийж болно.

  1. Энэ процедурыг хэрэгжүүлэхийг хүсч буй хувийн хуудас руугаа оч.
  2. Хүссэн хэрэглэгчийг хурдан олохын тулд сайт хайх ашиглана уу. Хэрэв та найз нөхөддөө байгаа бол мөрөнд хайж байхдаа эхний байрлалд харагдах болно гэдгийг анхаарна уу.
  3. Найзынхаа хувийн хуудас руу очиж, жагсаалтыг нээхэд баруун талд багана байх болно, дараа нь энэ хүнийг таны жагсаалтаас хасаж болно.

Одоо та энэ хэрэглэгчийг найзынх нь хувьд харахгүй, мөн та өөрийн нийтлэл дээрх дугаарыг үзэхгүй. Гэсэн хэдий ч, энэ хүн таны хувийн хуудсыг үзэх боломжтой хэвээр байна. Хэрэв та үүнийг хамгаалахыг хүсч байгаа бол үүнийг хориглох хэрэгтэй болно.

Дэлгэрэнгүй: Фэйсбүүк дээр хүнийг хэрхэн хориглох талаар

Найзаасаа цуцла

Энэ арга нь найзынхаа дугаарыг тэмдэглэхийг хүсэхгүй байгаа хүмүүст тохиромжтой юм. Та жагсаалтаасаа хүнийг хасалгүйгээр хуудаснаасаа гадаад төрхийг хязгаарлаж болно. Үүнийг хийхийн тулд та үүнийг цуцлах ёстой.

Өөрийн хувийн хуудасруу очоод, дараа нь Facebook дээр хайлт хийхдээ дээр дурдсанчлан хүнийг олох хэрэгтэй. Түүний профайл болон баруун талд очиж үзэх боломжтой "Та бүртгүүлсэн". Сонгосон цэсийг нээгээд үүнийг нээ "Шинэчлэлтээс гарах бүртгэл".

Одоо та энэ хүнийг өөрийнхөө тэжээлд байгаа шинэчлэлтүүдийг харахгүй, гэхдээ тэр найз нөхөддөө байх болно, бичлэгүүд дээрээ сэтгэгдэл бичих, хуудас үзэх, зурвас бичиж чадна.

Нэг зэрэг хэд хэдэн хүнээс захиалга цуцлах.

Таны дуртай сэдвээр олон тооны найз нөхөдтэй байдаг гэж бодъё. Та үүнийг дагахыг хүсэхгүй байгаа тул та бүртгүүлэхээс татгалзах боломжтой. Үүнийг ингэж хийгдсэн:

Өөрийн хувийн хуудсан дээр дарж хурдан тусламжийн цэсний баруун талд байгаа сумны дээр дарна уу. Нээлтийн жагсаалтад байгаа зүйлээ сонгоно уу "Мэдээний Тохиргоо".

Та одоо энэ зүйлийн сонголтыг хийх хэрэгтэй шинэ цэснээс та өмнө нь харж байна "Өөрийн бичлэгүүдийг нуух хүмүүсийг хүлээж авахгүй". Засаж эхлэхийн тулд дээр дарна уу.

Та одоо бүртгэлээс хасахыг хүссэн бүх найзаа тэмдэглэж болно, дараа нь товшино уу "Гүйцсэн", таны үйлдлийг баталгаажуулах.

Энэ нь захиалгын тохиргоог дуусгасан бөгөөд илүү хэрэгцээгүй хэвлэлүүд таны мэдээллийн тэжээлд гарч ирэхгүй.

Найздаа найзын жагсаалтад шилжүүлэх

Таныг танилууд шиг хүмүүсийн жагсаалт Facebook-ийн нийгмийн сүлжээнд байгаа бөгөөд та сонгосон найзаа шилжүүлж болно. Энэ жагсаалтад орчуулбал, таны нийтлэлүүдийг хэвлэн нийтлүүлэх нь наад зах нь хамгийн бага магадлалтай байх бөгөөд та энэ хуудсан дээрээ энэ найзын нийтлэлийг хэзээ ч анзаарахгүй байх болно гэсэн үг юм. Найзын статус руу шилжих нь дараах байдалтай байна:

Үүний адилаар, хувийн тохиргоонд очиж, энэ тохиргоог хийхийг хүсч байна. Шаардлагатай андруу хурдан олохын тулд Facebook хайлтыг ашигла, дараа нь хуудас руугаа очно уу.

Хүссэн дүрсийг олдвортохын баруун талд олохын тулд курсороо дээш харуулан тохиргооны цэсийг нээнэ үү. Бүгдийг сонгоно уу "Найзууд"Энэ жагсаалтанд найзаа шилжүүлэх.

Энэ тохиргоог хийж дуусмагц, та хэн нэгэн найзынхаа статус руу шилжүүлж, эсвэл найз нөхөдөөсөө хасуулж болно.

Энэ бол найзуудаа хасах, хасах талаар мэдэх хэрэгтэй. Хэзээ нэгэн цагт хэн нэгнийг буцааж захиалж болно, гэхдээ хэрэв тэр найз нараасаа хасагдсан бол таныг хүсэлтийг хүлээн авсны дараа тэр жагсаалтанд байх болно.

Видео үзэх: how to make stair in stair designer Pro (Наймдугаар Сар 2019).